dilluns, 28 de setembre de 2009

diumenge, 27 de setembre de 2009

Impacte de les TIC en l'educació


Penso que seria prou interessant que dediqueu uns minuts a mirar aquest vídeo sobre l'impacte de les Tecnologies de l'Informació i Comunicació en l'educació. Es tracta d'un reportatge en el que es mostra el gran èxit que té incorporar noves tecnologies a les aules, ens parla sobre el Plan TEC, de l'interactivitat, dels canvis que s'han produït amb la revolució tecnològica... També inclou entrevistes a professors i alumnes xilens que treballen a diari amb aquestes noves tecnologies.

dilluns, 21 de setembre de 2009

divendres, 18 de setembre de 2009

Idees principals del vídeo Interactivitat

- Ted Nelson va elaborar el Xanadu, una mena de xarxa com Internet, també va aportar innovacions com els termes hipertext (nou model de la informació relacionada) i hipermedia (a part de textos inclou imatges, sons i animacions).
- Els primers hipermedia van sorgir a principis dels anys noranta amb propòsits educatius, però van ser els videojocs els que van tenir més èxit.
- És molt important la interfície, s'ha de caracteritzar per ser fàcil i atractiva, encara que aconseguir-ho no és fàcil.

dijous, 17 de setembre de 2009

Declaració d'intencions

Benvinguts!
Aquest és un blog destinat a recollir tot tipu d'activitats, treballs, dubtes, vídeos, opinions... Tot això estarà relacionat amb el Mòdul 1, evidentment. D'aquesta manera podrem compartir, estar en contacte i poguer veure com anem aprenent.
Desitjo que us agradi!